torsdag 12 maj 2011

Skoskav&Åska

Gårdagen började igår vid 10 då vi mötte upp Connie & Amanda vi pressbyrån. Vi tog bussen upp till Emaus, där vi skulle möta öppnaförskolan. Vi hade hoppats på att de skulle vara någon mer "ung" mamma där. Men kändes mer som 30+ och uppåt. Så besöket blev inte långvart. Vi tog ist en långpromenad ner till stan. Lunchade på Cactuz. :) Sen gjorde vi lite ärenden! Och ett väldigt knäpp sak som nte ens va planerad. Men nu kör vi ;)
Vid 15 tog v bussen upp till dalaberg och gick till Familjeföskolan på besök. De va kul! Va knappt någon där. Men ändå. :) Vi tog promenad hem. Och då börjjade det åska & sen regna! Super kul ;) Lukas skrek i vagnen för att han va hungrig. Så man va lte stressad där också. Så igår fick de bli ett undantag, han fick en chokladmuffins som jag hade med, när vi fika på Emaus.

Idag ska vi ner till stan en snabbis och möta Connie & Amanda igen. Ska kolla på lite kryssninga och hoppas på att få bokat en ;) Ska bli sååå kul! Och nästa år kör vi på en utlandsresa ;) GÖÖÖÖTT!

Nu blir det städ!

1 kommentar:

  1. hur ska ni kunna åka på kryssning själva? eller ni kanske ska ha någon vuxen med er?
    tänkte ni är väl för unga för å åka själva eller vilken båt ska ni åka med?

    SvaraRadera