onsdag 24 november 2010

Tatooo

Nu har jag två tatueringar jag vill göra :D Ett med Lukas namn som jag ska ha på armen med en liten groda brevid.. Sen ska jag tatuera in mamma o pappa på vristen :D

Vart är de bästa stället att tatuera sej i Uddevalla ? Någon som vet ?

3 kommentarer:

  1. SV: Det tycker jag verkligen!
    Du är hurtig som har kaffe, då kommer jag lätt!:D

    Pepp med tatuering, har med lust att göra en till, men har inge pengar:/ Hoppas på efter jag fyllt 20!:D
    Jag tycker han som tatuerar på Viking inte är bra, eller det han vill göra blir bra (men det är inte mycket) och så är han otrevlig.
    På pushing the pins är det ju 3 stycker som tatuerar, Micke (som gjort mina) är kärlek tycker jag, as check och duktig! Leif som oxå är LITE som han på Viking, tycker han det ska bli kul att göra tatueringen blir den GRYMME! Och så en kille som vart praktikant, fast nu tror jag han är anställd, jag tyucker inte hans tatueringar blir så fina, han har gjort några av Johan, men jo han är la duktig.
    Och sen är de ju han nya på Strömstavägen, Tattoo-art, han verkar riktigt duktig, har gaddade Oskar här om dagen, men jag har inte sett den än. Va inte och tjötade med honom för några veckor sen, riktigt trevlig, men han pratar bara engenska.
    Nu har jag skrivit en uppsatts med åsikter till dig!XD

    SvaraRadera
  2. jag går på pushing the pins ..man ska absolut INTE gå till viking tattoo iallafall för dom är kassa massor som klagat när dom vart där så dom ska man akta sig för!

    SvaraRadera
  3. Jag vill också tattuera mej!!! Fö övrigt saknar jag dej så sjukt mycket tjejjen! (L)

    SvaraRadera